PERSONAL TRAINING

Personal trainingen zijn trainingen met persoonlijk aandacht voor jou.

Als je nou alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of collega’s wil sporten. Dit alles is bij ons mogelijk. Door de jaren heen hebben we verschillende programma’s ontwikkeld waarmee aan ieders wensen te voldoen en snel resultaat kunnen behalen.

Omdat niet niet iedereen het zelfde is passen we de training waar nodig aan.

Personal training

1 OP 1 BEGELEIDING

1 op 1 begeleiding

Wil je sneller resultaat behalen??

Dan is 1 op 1 training perfect voor jou!. Door de 100 % aandacht die je krijgt zal je verstelt staan hoe snel je resultaat behaalt! Wat jouw persoonlijke doel ook is! Het maakt ons niet uit wat dat is. Of het nou voor afvallen techniek conditie is of andere wensen die je hebt. Wij zullen je helpen om je doel te behalen.

Samen staan we sterk!

SMALL GROUP TRAINING

Samen sta je sterk!

Dat is het motto van onze “Small groep trainingen”. Deze trainingen is zowel voor vrienden en kennis als voor collega’s die graag samen willen trainen met een persoonlijke touch.

Door deze methode van trainen zal je merken dat je elkaar meer stimuleert en motiveert om te gaan trainen dan wanneer je alleen gaat trainen in de fitness school.

Wil je graag met heel je sportteam, klas of afdeling komen trainen kijk dan bij onze Sport Clinics

Small group training

ONS AANBOD:

Groepslessen
Groepslessen

De groepslessen van Team Pinas zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Zo staan persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal onder begeleiding van onze instructeurs.

Personal training
Personal Training

Met onze personal training lessen helpen jou te werken naar een topresultaat! Of je nu af wilt vallen, topfit wilt worden of meer energie wilt krijgen. Met onze personal training lessen haal je het maximale uit jezelf!

Sport Clincs
Sport Clinics

Workshops voor scholen en bedrijven. Onze sportclinics zijn in te zetten voor verschillende doeleinden: Teambulding, respect,
zelfvertrouwen en zelfverdediging van zowel lichaam als geest.

Contact

Heb je een vraag een vraag of mededeling? Gebruik dan dit formulier om een bericht naar ons te sturen.

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt