Zaktrainingen

Bij de zaktraining beoefen en train je dezelfde technieken en spieren als bij kickboksen alleen hier boks je niet tegen elkaar maar met elkaar. Je gebruikt net als bij het kickboksen handschoenen, alleen geen scheenbeschermers en ook de trapkussens en bokszakken worden volop gebruikt.

Zaktraining is een ware full body workout: je bouwt je conditie en spierkracht op zodat je een strak en sterk lichaam krijgt, tegelijkertijd wordt je weerbaarder & zelfverzekerder. Ook als je af wilt vallen is dit een perfecte manier van beweging.

Zaktraining

Wil je aan je conditie werken, je spieren versterken of je figuur verbeteren? Vraag dan nu een proefles aan!

Ben je enthousiast en wil je snel aan de slag? Probeer dan vrijblijvend een proefles, je betaalt voor deze proefles €8,-.  Als je na deze proefles binnen een week inschrijft dan zullen we deze € 8,= verrekenen met je inschrijfgeld.

Ben je overtuigd en wil je voor een proefles proberen?  Schrijf je in via het inschrijfformulier

ONS AANBOD:

Groepslessen
Groepslessen

De groepslessen van Team Pinas zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Zo staan persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal onder begeleiding van onze instructeurs.

Personal training
Personal Training

Met onze personal training lessen helpen jou te werken naar een topresultaat! Of je nu af wilt vallen, topfit wilt worden of meer energie wilt krijgen. Met onze personal training lessen haal je het maximale uit jezelf!

Sport Clincs
Sport Clinics

Workshops voor scholen en bedrijven. Onze sportclinics zijn in te zetten voor verschillende doeleinden: Teambulding, respect,
zelfvertrouwen en zelfverdediging van zowel lichaam als geest.

Contact

Heb je een vraag een vraag of mededeling? Gebruik dan dit formulier om een bericht naar ons te sturen.

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt