Onze groepslessen zijn motiverend en daardoor vaak makkelijker vol te houden. Het trainen in een groep werkt motiverend, je haalt vaak net wat meer uit jezelf. Daar komt bij dat je een groepsles onder het toeziend oog van de instructeur, die je ook vaak aanspoort om net dat tikje extra te geven.

Wil je net zoals de meeste van onze leden je algemene fitheid verhogen, dan is een combinatie van groepstrainingen met een individueel trainingsprogramma het meest effectief.

De groepstrainingen bij Team Pinas kenmerken zich door een grote variatie in aanbod en de persoonlijke ‘touch’ van een groot aantal zeer gemotiveerde trainers.

Wij bieden aan:
• Kickboksen
• Boksen
• High Intensity Training
• Mauy Thai Trainingen
• Techniek Training
• Fit & Vitaal (Personal Training)
• Total Body Workout (Personal Training)

Groepstraining

Onze groepslessen:

Kickboksen - Jeugd

Kickboksen - Jeugd

Kickboksen - Volwassenen

Kickboksen - Volwassenen

Muay-Thai

Muay Thai

Boksen

Boksen

Wil je aan je conditie werken, je spieren versterken of je figuur verbeteren? Vraag dan nu een proefles aan!

Ben je enthousiast en wil je snel aan de slag? Probeer dan vrijblijvend een proefles, je betaalt voor deze proefles €8,-.  Als je na deze proefles binnen een week inschrijft dan zullen we deze € 8,= verrekenen met je inschrijfgeld.

Ben je overtuigd en wil je voor een proefles proberen?  Schrijf je in via het inschrijfformulier

ONS AANBOD:

Groepslessen
Groepslessen

De groepslessen van Team Pinas zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Zo staan persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal onder begeleiding van onze instructeurs.

Personal training
Personal Training

Met onze personal training lessen helpen jou te werken naar een topresultaat! Of je nu af wilt vallen, topfit wilt worden of meer energie wilt krijgen. Met onze personal training lessen haal je het maximale uit jezelf!

Sport Clincs
Sport Clinics

Workshops voor scholen en bedrijven. Onze sportclinics zijn in te zetten voor verschillende doeleinden: Teambulding, respect,
zelfvertrouwen en zelfverdediging van zowel lichaam als geest.

Contact

Heb je een vraag een vraag of mededeling? Gebruik dan dit formulier om een bericht naar ons te sturen.

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt