Algemene Voorwaarden
Vereniging Kickboxing Pinas

LEDENPAS:
Na volledige inschrijving ontvang je een ledenpas, deze dien je bij elke les aan de trainer af te geven. Bij verlies/diefstal zijn de kosten voor een nieuwe pas € 7,50. De ledenpas dient ten alle tijden in bezit te zijn als er een training gevolgd word, indien je de pas niet bij je hebt bestaat er een mogelijkheid dat wij je weigeren tot de les.

BETALINGEN:
De contributie dient voor de 1e van iedere maand te zijn voldaan, na ontvangst van een 2e herinnering hanteren wij 15 euro administratiekosten per openstaande maand. Bij inschrijving dient de 1e maand contributie + inschrijfgeld contant te worden voldaan. Bij inschrijving word de volledige maand berekend ongeacht inschrijfdatum.Betalingen van de contributie gaat uitsluitend via machtiging. Er zal in de laatst week van de maand worden geïncasseerd. Als blijkt dat er niet kan worden afgeschreven zal het bedrag in de zelfde week zelf overgemaakt moeten worden of contant te worden voldaan op de sportschool. Als dat niet gedaan wordt zullen we nog 1 poging doen om af te schrijven. Lukt het dan nog niet zullen de openstaande maanden uit handen worden gegeven met de daarbij komende kosten.

GESLOTEN/VAKANTIES:
Tijdens de dagen dat we gesloten zijn zal de contributie gewoon doorlopen. Dit geldt ook voor de vakantie periode, tijdens de weken dat er getraind wordt zal dit worden doorgegeven. en op onze facebook: teampinas en site (www.teampinas.nl) . De lessen die u in die periode heeft gemist kunnen in de daarop volgende maand ingehaald worden( bezoek ter alle tijden onze web site voor meer informatie).

OPZEGGING:
1 maand opzegtermijn na duur van de gekozen abonnement vorm. De opzegging dient schriftelijk of per email te worden gedaan naar Teampinas_adm@hotmail.com Na ontvangst van uw opzegging, sturen wij u ten alle tijden een bevestiging toe. Heeft u geen bevestiging ontvangen, dan is de opzegging niet verwerkt, en niet ingang gezet daardoor zullen de maandelijkse kosten blijvend worden doorberekend. Dus heeft u geen bevestiging gehad neem dan snel contact met ons op Tel: 0181-785 908 als blijkt dat er nog afgeschreven wordt na opzegging dient dat per direct te worden aangegeven, of kom dan langs tijdens onze openingstijden. Doet u dat niet in die zelfde maand zal dat bedrag niet meer worden terug geboekt.

AANSPRAKELIJK:
Deelname aan de lessen van Vereniging Kickboxing Pinas zijn geheel op eigen risico. Ben je onder de 18 jaar dan moeten je ouders het inschrijfformulier ondertekenen.

PROEFLES:
Voor aanvang van de les dient er een proeflesformulier ingevuld te worden.

LESSEN:
Ieder lid dient een kwartier van te voren aanwezig te zijn, in deze tijd kan er omgekleed worden en bandages omgedaan worden. Sieraden mogen niet gedragen worden tijdens de training deze kunnen bewaard worden in een kluisje of afgegeven worden aan de bar. Wij zijn niet aansprakelijk voor andermans eigendommen (diefstal/zoekraken)Ver. Kickboxing Pinas is bevoorrecht deze algemene voorwaarden aan te passen.

Contact

Heb je een vraag een vraag of mededeling? Gebruik dan dit formulier om een bericht naar ons te sturen.

Niet leesbaar? Wijzig tekst. captcha txt